Translate

Поиск Google

Loading

суботу

Ви ще відбілюєте ) ?



Починаю свою статтю з такого вислову по одній простій причині — успіх будь якого діла залежить від двох речей, а саме - чи ідея робоча та чи враховано ризик.

        Багато трейдерів, зокрема успішних трейдерів, змогли вирішити одне завдання краще за інших — побороти ризик. В когось це вийшло за рахунок хорошої торгової системи, хтось добився результату, зробивши сотні спроб, Комусь просто пощастило та продовжує щастити, а хтось, таких меншість, використовує в своїй торгівлі механізми хеджа. Саме про ці механізми піде розмова в даному матеріалі.

        Мало хто з рядових трейдерів приходить на форекс для купівлі валюти під якісь бізнесові цілі, більшість (90%) виключно для спекуляцій. В основному спекуляції — це незахищений спосіб заробітку. Стопи я не рахую захистом від втрат, так як стоп не захищає, а просто обмежує ці самі втрати. Іншими словами трейдер поступово віддає свої кошти чи то брокеру, чи іншим більш успішним трейдерам. На фондовому ринку ситуація дещо інша, але суть від цього не змінюється.

      Мій месседж спрямований на практикуючих трейдерів. Не секрет, що при торгівлі з використанням стопів, частою є ситуація переважання збитків над доходами. Ми пропонуємо механізм компенсації збиткових операцій. Даний механізм працює у будь-якій сфері. Не має значення розмір інвестицій чи напрямок діяльності: чи то буде бізнес, чи спекуляції на фінансових ринках, чи щось ще. За більш детальною інформацією пишіть на пошту: goldteamgooy@gmail.com
     Мій блог Hedge буде тримати Вас в процессі.
                                                                                         Любомир Вівчар.

Немає коментарів: